Un nou espai neix al barri.

Aquest mes de Novembre de 2015 un nou espai obria les portes al districte de Nou Barris, després de molts anys de negociacions, lluites i reivindicacions les veïnes i veïns de barri de Porta finalment aconseguien poder tornar a obrir el “Centre Comunitari de Porta-Sóller”, aquest nou equipament serà rebatejat amb el nom popular de “Ateneu la Bòbila de Porta”.

Es tracta d’un nou projecte de gestió comunitària on la presa de decisions passa pel veïnat a través de la “Federació Transforma Porta.” La federació esta composta per 5 entitats del barri, encara que esta oberta a noves incorporacions per eixamplar la base del projecte.

Les entitats que actualment forment part de la Federació Transforma Porta són:

-Associació de veïns i veïnes de Porta.

-Agrupament Scout “Creu del Sud”.

-Associació en defensa de l’habitatge “500×20

-Casal de Joves Porta-Sóller.

-Assemblea d’aturats i aturades de Nou Barris.

L’Ateneu la Bòbila de Porta és una oportunitat que entre totes i tots generem el projecte que volem, que dotem el barri de Porta d’un nou espai on poder desenvolupar tots els projectes, idees i activitats que es generin del treball participatiu. És una oportunitat de poder revitalitzar la plaça Sóller un altre cop. És una oportunitat per tenir per primer cop un Casal de Joves al barri.

Per tot això i molt més anima’t i participa en l’Ateneu la Bòbila de Porta.

 

 

LOGOTRASNFORMAPORTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *