Curs Cooperativisme i Economia Social i Solidària

CartellDefinitiuHola,

De de l’Ateneu la Bòbila de Porta volem informar sobre el nou curs sobre cooperativisme i economia social i solidaria que comencem el mes de maig, concretament el dia 2 de maig. El curs esta impulsat per l’Ateneu la Bòbila de Porta i el col·lectiu Alter9barris, en col·laboració amb la Ciutat Invisible.

Es tracta d’un curs presencial de 7 sessions, tots els dilluns de 16’30 a 20 hores. 

Les places son limitades per tant seria important enviar un correu amb el formulari emplenat a la adreça electrònica de ateneulabobila@gmail.com per poder confirmar la plaça.

– Preu matricula:

  • Públic: 70€

  • Persones en “situació d’atur” o amb situació laboral precària: 20€ (que es retornaran si s’assisteix a totes les sessions)

El cost del curs és de 2159’25 € (IVA inclòs) que seran finançats en una part per les matrícules dels alumnes. La resta serà finançada per l’Ateneu la Bòbila de Porta i Alter 9B. Així que s’entén que les persones en situació d’atur o de precarietat laboral seran becades si participen a totes les sessions.

El dilluns 25 d’Abril hi haurà una presentació oberta del curs a càrrec de l’Ivan Miró de La Ciutat Invisible on parlarà sobre l’estudi realitzat del cooperativisme al barri de Porta i a Nou Barris. Seguirà un debat amb varies experiències de gestió comunitària (Ton i Guida), cooperatives (La Llauna) i grups de consum (El Llevat) de Nou Barris.

Per qualsevol dubte o informació poseu-vos en contacte amb l’Ateneu La Bòbila de Porta

Gràcies!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *