Nou Curs a l’Ateneu la Bòbila de Porta: Monitor de Lleure

Des de l’Ateneu la Bòbila de Porta tenim el gust de presentar un nou curs de cara al mes de Juliol, es tracta del curs de Monitor de Lleure, aquest curs el realitzarem amb col·laboració de l’Escola de Monitors de Barcelona.

El Curs de Monitors que s’imparteix a l’Escola de Monitors de Barcelona prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

 

L’Escola de Monitors de Barcelona és la referència educativa aquells que vulguin formar-se en l’àmbit del lleure. La metodologia utilitzada fomenta la capacitat de decisió  dels alumnes i l’aprenentatge de les noves exigències educatives i socials en aquest camp, amb una especial dedicació en el lleure remunerat (activitats extraescolars, animació turística, esplais, casals, colònies, activitats esportives, turisme, entreteniment, activitats escolars, etc.)

Som una entitat d’educació formal, social i en el lleure on professionals del món de l’empresa, del lleure i de la docència, ofereixen com a aval tot el seu èxit metodològic i d’experiència. Perquè el que si que tenim clar és que l’èxit en els processos d’ensenyament i aprenentatge recauen en fer del l’alumne el protagonista.

Els nostres futurs monitors i directors hauran de fer presentacions en públic, treballs en equip mitjançat la discussió de casos i problemàtiques en el lleure.

 

Horari:

Del 4 de Juliol al 29 de Juliol

De Dilluns a Divendres de 15.30 a 20.30

Preu: 160€

Aquest curs esta reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. S’aconsegueix el diploma i carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Aquí us deixe’m l’enllaç amb més informació sobre el curs i amb l’opció per poder fer la matricula: http://escolademonitors.com/curso/curs-de-monitors-ateneu-la-bobila/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *