Presentació Oberta del Curs de Cooperativisme i Economia Social i Solidària el dilluns 25 d’abril a les 19 hores

Estem encantats de fer la presentació oberta del curs de “Cooperativisme i Economia Social i Solidària” que es farà el dilluns 25 d’abril. Esteu totes convidades, tot i que el curs començarà el dilluns següent, concretament el 2 de maig a les 16’30 hores.

Tindrem la participació de l’Ivan Miró de La Ciutat Invisible que parlarà del “Cooperativisme obrer a Barcelona: autogestió proletària als barris populars”. També ens acompanyaran diverses experiències cooperativistes de Nou Barris com en Marcel·lí Puig del Centre Ton i Guida, l’Enrique Espinosa de la Cooperativa La Llauna i en Toni Comas de la Cooperativa de consum El Llevat.
Esperem la vostra assistència!
Gràcies
Salut i cooperativisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *