L’Ateneu la Bòbila de Porta en marxa!

FINAL D’ESTIU

Miquel Martí i Pol

Se’n va l’estiu.
Breu i ardoròs, ha estat
profundament intens i torbador.

Un somni s’ha esvanit per sempre,
i ara el vent
me n’anuncia un altre.

 

No detura
mai el seu curs, la vida.
I és el creure
que l’amor allibera, el que em manté
amb els ulls expectants altra vegada.

PortaOberta

A l’Ateneu la Bòbila hem tornat de vacances amb forces renovades, moltes idees i molts projectes engrescadors. El 2016/2017 serà el nostre segon curs de funcionament i volem ampliar la família i fer de l’Ateneu un espai comunitari i de transformació social. Aquests primers quatre mesos obrirem diferents projectes. Un d’ells serà el d’implementar al barri i al Districte Comunitats Autofinançades. Ho farem de la mà de l’Associació referent en aquesta modalitat d’estalvi cooperatiu (ACAF – http://www.winkomun.org/). També estem treballant per organitzar tallers i activitats útils i engrescadores. Ja sabeu que l’Ateneu està obert a propostes i a noves col·laboracions. Us anirem informant tant en el blog, a Facebook, a Twitter i pel mailing.

Salut i molta creativitat col·lectiva!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *