Park(ing) day del barri de Porta 2016 !

Ja arribat aquí la nova edició del parking day al barri de Porta, aquest any celebrem la 3a edició d’aquesta activitat!

Un cop més per iniciativa de les veïnes i veïns del barri repetirem aquesta iniciativa que ja fa més de 11 anys que es celebra arreu del món.

Podreu trobar la parada del Park(ing) Day del barri de Porta aquest Divendres 16 de Setembre al carrer Pi Ferrer a partir de les 11:00 del matí on durant tot el dia trobarem un conjunt d’activitats informatives, reivindicatives i lúdiques.

Que és el Park(ing) Day

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual on diverses persones, col·lectius i entitats ambientals, artístiques, socials,… transformen, de forma temporal, places públiques d’aparcament en petits espais verds, lúdics o de descans amb l’objectiu de reivindicar una ciutat:
– Més verda, amb més parcs i jardins i amb més biodiversitat
– Amb més espai públic de qualitat, dissenyat per a les persones i no per als cotxes
– Conscienciada i activa per la reducció de la contaminació atmosfèrica i acústica
– Que aposti per una mobilitat sostenible

Origens del Park(ing) Day?

El Park(ing) Day es va celebrar per primer cop l’any 2005 a San Francisco (EUA) per iniciativa del col·lectiu d’arquitectes Rebar.Actualment es realitza a més de 170 ciutats de tot el món i cada any creix el nombre de ciutats participants.
A Barcelona l’any 2014 el Park(ing) Day es va celebrar per primera vegada de forma coordinada, sota l’impuls de l’Espai Ambiental. Hi van participar unes 40 entitats i es vanrealitzar 30 instal·lacions.

+info:
· Park(ing) Day Barcelona

· Park(ing) Day internacional

#parkingdaybcn16

Col·labora amb nosaltres!

Si estàs interessat a col·laborar o tens idees per aportar no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça electrònica: ateneulabobila@gmail.com

parkingdaybcn2016-banner1400x400

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *