PORTA’M A L’HORT

PORTA’M A L’HORT

Hort comunitari de Porta

Què és?

Un projecte de caràcter comunitari que busca dinamitzar la vida pública del barri de Porta i de la ciutat de Barcelona per mitjà d’un hort autogestionat que potenciï la relació entre l’agricultura, l’oci urbà, la salut i la societat.

Qui som?

Un grup de persones amb objectius i interessos molt variats amb el suport d’associacions vinculades al barri de Porta: l’Associació de Veïns i Veïnes de Porta, Transforma Porta!, Casal de Joves de Porta, Grup de Dones de Porta, Aperdis, GSIS, Centre Ocupacional de Barcanova, Associació de Salut i Agroecologia Asia i moltes més!

Des d’on partim ?

De la cessió temporal a l’Associació de Veïnes i Veïns de Porta, del solar Piferrer 122 aconseguida a partir de la redacció d’un projecte presentat al concurs Pla Buits de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2013.

Què fem?

Un hort comunitari preferiblement de varietats locals, adaptades al nostre clima i sòl, i a ser possible, de producció ecològica. La gestió de les parcel·les es dividirà entre els diferents projectes que promouran la recuperació de sabers tradicionals de la nostra gent gran, educació per adults i infants, integració de minories socials, identitat del barri-veïnat de Porta, experiències d’interculturalitat, treball intern-generacional, horto-teràpia, treball de persones amb diversitat funcional, etc

En què creiem?

Treballem amb dinàmiques i metodologies assembleàries, horitzontals, incloent, amb respecte i consideració cap a les diferents opinions i punts de vista mitjançant processos deliberatius, recerca de consens i procés en grups, etc. En conseqüència l’hort comunitari de Porta constitueix una petita escola d’aprenentatge democràtic participatiu, útil per refundar les actuals relacions socials.

Contacte

portamolhort@gmail.com

http://www.facebook.com/portam.alhort

Per més informació passa per l’Ateneu la Bòbila de Porta (Baixos de la Plaça Sóller).

 

fotohort3

fotohort1

fotohort2

 

 

 

Un comentari Add yours

  1. comunicacio2014asia ha dit:

    Reblogged this on Associació Salut i Agroecologia (ASiA).

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s