Iai@flautes, premi Solidaritat 2016

El passat dimecres 15 de febrer els/les iai@flautes varen rebre el premi Solidaritat 2016, que entrega l’Institut pels Drets Humans de Catalunya. L’entrega del guardó es va fer a la seu del Parlament de Catalunya. Alguns/es membres del col·lectiu són veïns/es de Porta i de Nou Barris i pertanyen a alguna de les entitats que conformen l’Ateneu la Bòbila. De fet a l’entrega del premi van assistir representants de l’Assemblea d’Aturats/des de Nou Barris, de 500×20 i del propi Ateneu.

L’acte va estar carregat d’emoció, passió i esperit rebel amb més d’un centenar d’armilles grogues. Els parlaments varen fer un repàs de tots aquells motius pels quals cal continuar lluitant i que donen sentit a cadascuna de les accions que realitzen Iai@flautes i a les múltiples manifestacions a les que assisteixen.  El seu esperit de lluita per la justícia social il·lumina el camí d’aquelles/s que cerquem una era millor, més solidària, justa i a on els drets humans siguin una realitat.

No sembla descabalat plantejar-se obrir un projecte de “Cantera de Iai@flautes”; una escola per aquelles i aquells que de “Grans volem ser iai@flautes”.

Gràcies per convidar-nos a compartir aquella màgica tarda!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *