Ja tenim el nostre logo!

Al llarg dels mesos de setembre, octubre i novembre des de l’Ateneu la Bòbila es va obrir un concurs per seleccionar el nostre propi logo. Va haver una alta participació, amb quasi una trentena d’aspirants. Van participar, entre d’altres, membres de les diferents entitats, veïns i veïnes de Nou Barris i alumnes de l’escola de disseny Deia. La decisió sobre el guanyador es va prendre en una de les gestores de l’Ateneu i es va fer públic a la festa del primer aniversari.

L’autor del logo guanyador és Jonathan Maldonado, dissenyador gràfic mexicà, establert a Barcelona des de fa quasi 10 anys. En el disseny ha volgut representar el treball cooperatiu i col·laboratiu de les diferents entitats (les 5 boles de colors) en un projecte comú i singular (d’aquí la B amb accent). La forma de pentàgon irregular reprodueix la forma del barri de Porta.

ateneu_logo_a4-01

One Comment Add yours

  1. Consuelo Gracia Calzada ha dit:

    me encanta. Sútil y me encanta lo del pentágono, es lo que se ve rápido
    en el mapa de la ciudad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *