Treballem per un nou número de Porta’m al Barri.

Porta’m al Barri

Un cop més tornem a la càrrega per poder escriure i editar un nou número de Porta’m al barri, la revista del barri de Porta.

Porta’m al barri neix com a revista veïnal sota el paraigües de l’Associació Veïnes i Veïns del barri de Porta. Aquesta revista ha estat any rere any editant números, segons les forces que es tenien, per plasmar d’una manera oberta i participativa la informació del barri de Porta; conflictes, festes, lluites, entrevistes i un llarg etc.

Tot just aquest any un grup de veïnes i veïns van decidir donar un nou impuls al projecte i amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de Porta i de l’Ateneu la Bòbila de Porta han generat una nova etapa del projecte.

Per aquest motiu estem en busca i captura de totes les persones i entitats que vulguin sumar i formar part del projecte, ja sigui col·laborant en el consell redactor, enviar material, proposar temes o simplement llegint la revista.

El grup motor de la revista es reuneix cada quinzena a l’Associació de Veïns i Veïnes de Porta, és un grup obert i amb ganes de seguir ampliant la base de treball.

Si vols més informació no dubtis en enviar un correu a comunicacioateneulabobila@gmail.com

Seguim fent barri!

revista_porta-1

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *