Marea Pensionista a l’Ateneu la Bòbila

Avui 29 de març a les 10h Marea Pensionista ha tornat a reunir-se a l’Ateneu la Bòbila. Més de 50 pensionistes debaten quines passes seguir per lluitar per a que les pensions no es toquin. També reclamen que el sistema de pensions és viable i que cal resguardar-lo dels atacs del Govern Central, altres institucions i poders fàctics al que en els darrers anys ha estat sotmès.

Segons Marea Pensionista per salvar les pensions d’ara i del futur requereix de que es sumin a la lluita tots els col·lectius possible. Per aquest motiu convoquen el dissabte 1 d’abril a les 10h a les Cotxeres de Sants una assemblea en la que també es celebraran els 4 anys de lluites ininterrompudes.

Des de l’Ateneu la Bòbila estem encantats d’acollir a aquest moviment ciutadà i donarem tot el suport possible per a que la seva lluita sigui coneguda, reconeguda i vagi a bon port.

SALVEM LES PENSIONS, D’AVUI I DE DEMÀ!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *