17 de juny – Matinal d’Economia Social i Solidària a l’Ateneu la Bòbila de Porta

Com vam explicar en el darrer post des de la Bòbila volem aconseguir que Porta sigui un barri cooperatiu a on desenvolupem economia comunitària. I un dels primers passos per fer-ho és apropar al veïnat que és això de l’Economia social i solidària; i donar a conèixer què són les cooperatives; i apropar diferents iniciatives d’emprenedoria col·lectiva que si estan donant a Porta i a Nou Barris.

Cartel 17 de juny (2)Així que, el proper dissabte 17 de juny a les 11h organitzarem, amb les companyes de la Cooperativa ETCs, una Matinal d’Economia Social, Solidària i Cooperativa. L’acte l’iniciarà el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum.

Serà un dia per presentar que és la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i que fan (Balanç Social, Pam a Pam – mapa col·laboratiu de l’ESS a Catalunya-, etc.). També coneixerem el que són realment les Cooperatives i els recursos que avui trobem a la ciutat per poder-ne crear alguna (Coòpolis). Posteriorment coneixerem algunes de les inciatives cooperatives que estan naixent a Porta.

I finalment, farem un Vermuth “Cooplaboratiu” organitzat pels membres de l’Assemblea d’Aturades/ts de Nou Barris que fa més d’un any que estan impulsant una cooperativa en càtering.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *