Taller: reduïr el cost de les factures de llum i gas – 14 de juny 18:30

Des de l’Ateneu la Bòbila treballem per poder aconseguir que entre totes aconseguim reduir els nostres consums de llum, gas i aigua. I això ho fem tant per una millor salut del planeta que ens acull com per aconseguir que les butxaques dels veïns/es de Porta puguin estar en millors condicions. Així, un bon coneixement de les factures que paguem actualment i un canvi d’hàbits en el nostre dia a dia poden fer que consumim menys energia i que paguem menys. Així, hi sortim guanyant la majoria.

Per tal de poder apropar aquests coneixements hem estat treballant conjuntament amb les companyes del Punt d’Assessorament Energètic de Nou Barris (gestionat per ABD i Ecoserveis). Hem preparat tres tallers per tal de donar eines i coneixements pràctics ens diferents nivells. Dos dels tallers els farem a l’Ateneu la Bòbila i el tercer el farem al Casal de Gent Gran la Casa Nostra.

14 de juny – a les 18:30 – Taller pràctic sobre factures de llum i de gas. Porta la teva factura.

28 de juny – a les 18:30 – Taller sobre hàbits d’estalvi en el consum energètic.

I 12 de juliol – 18h- al Casal de Gent Gran de l Casa Nostra – Taller sobre els comercials d’electricitat i gas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *