Exposició fotogràfica de Kim Manresa “Nou Barris, 1970-1980” a la Bòbila

22

Durant tot el mes de juny gaudirem a l’Ateneu la Bòbila d’aquesta fantàstica exposició fotogràfica de Kim Manresa, fill de Nou Barris. La mostra, que repassa gràficament una dècada d’història del districte, està formada per 39 fotografies emmarcades als diferents barris. Són imatges que parlen d’uns anys d’activisme veïnal intens, d’incomptables reivindicacions fetes per aconseguir millores socials i de constants exigències als poders públics perquè dotessin el conjunt del districte de serveis bàsics inexistents, i que, al mateix temps, ens acosten a escenes quotidianes de la vida a les Cases Barates o a les Cases del Governador i a les diferents obres que han anat modificant la morfologia del districte.

Un testimoni únic d’una dècada de lluita —anònima i perseverant— de les veïnes de Nou Barris per millorar les condicions de vida de tothom i de conquestes com el naixement de l’Ateneu Popular 9 Barris, que han configurat l’ADN del districte i l’orgull de formar-ne part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *