27-s: Primera trobada del curs del Banc Comunitari del Temps (BCdT) de Porta

Acabades les vacances retornem a les activitats plens/es d’energies, propostes  i novetats!  I per poder compartir-les amb vosaltres us convidem el proper dimecres 27 de setembre a 19:00 hores aquí a l’Ateneu la Bòbila.
Us presentarem el nou equip gestor i us explicarem breument les activitats en les que hem participat en el darrer any, els intercanvis fets i les propostes que tenim, que no són poques.
Acabarem amb un pica pica, si voleu portar quelcom de casa per compartir, genial, si no no passa res. La idea és que porguem tenir un moment per veure’ns, compartir i projectar. També tenim un “detallet” per a cada soci/a que vingui i si teniu algun amic/amiga o familiar que vulgui saber què és el Banc Comunitari del Temps, que vingui també!
Us agrairem confirmar responent aquest e-mail: bdtporta@gmail.com

Us hi esperem

Abraçades!

Alejandro, Carlos, Juan i Ro
Equip gestor del BCdT de Porta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *