T’has parat mai a pensar quina cara fa el teu consum? Vols conèixer-lo i decidir si t’agrada de company de viatge?

Aquest divendres 27 d’Octubre a l’Ateneu la Bòbila de Porta tenim una primera mostra d’un conjunt d’activitats per apropar-nos al Consum Conscient i Transformador de la mà de la cooperativa Nusos, us hi esperem !!

Engeguem un nou programa d’activitats que ens acostarà al concepte de Consum Conscient Transformador. Serà un espai on podrem compartir bones pràctiques però també neguits. Serà un espai on construirem tots plegats com voldríem que fos el nostre model de consum. Serà un espai on coneixerem iniciatives que promouen un altre tipus de consum.

És una activitat organitzada per nusos, cooperativa sòcia col·laboradora de mésOpcions que té per encàrrec la formació i dinamització dels socis de consum .

Per a més informació envieu un correu electrònic a ateneulabobila@gmail.com

 

Seguim!!

 

 

 

cartell_Capgirem_el_consum_ok2w_Bobila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *