Comunicat de la FEDERACIÓ TRANSFORMA PORTA VERS LA XARXA DE SUPORT DE PORTA

LA JUNTA DE FEDERACIÓ TRANSFORMA PORTA, EN DATA 12 DE JUNY, APROVA EL SEGÜENT TEXT:

“LA ASAMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ A DATA 12 DE JUNY DEL 2020 DESPRÉS DE DIVERSES SESSIONS ON S’HA PARLAT DE LA PROBLEMÀTICA SORGIDA ENTORN LA XARXA DE SUPORT DE PORTA, PROJECTE DE L’AVV, PERO QUE EN REALITAT ESTÀ SOTA EL CONTROL POLÍTIC I ECONÒMIC DEL CASAL POPULAR DEL PASSEIG URRUTIA I SUPOSA UNA INTROMISIO SENSE SENTIT EN UNA ENTITAT DE CARÀCTER SOCIAL Y DE GESTIÓ COMUNITARIA COM EQUIPAMENT MUNICIPAL
 
PER LA QUAL COSA PROPOSA:
 
PROPOSA QUE LA XARXA NO PUGUI UTILITZAR ELS RECURSOS DE QUE DISPOSA LA FEDERACIO I L’ATENEU SI HI HA AQUESTA DEPENDENCIA POLITICA Y EN TOT CAS ES UN PROBLEMA A RESOLDRE PER ENTITAT FEDERADA ASC, VEÏNES I VEÏNS PORTA “

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *